Компанія року 2020

 2020

   Товариство з обмеженою відповідальністю “АТІЛОС" отримало національний сертифікат “Компанія року 2020” від Всеукраїнського галузево-аналітичного центру.

   Даний сертифікат підтверджує, що компанія зберігає і щороку покращує свої позиції відносно конкурентів, постійно перебуває на піку інновацій, швидше за інших реагує на зміну попипу і раніше за інших пропонує нові продукти. Адаптивність, швидкість і оптимальна бізнес-модель - основні якості, характерні компаніям, що увійшли до реєстру кращих постачальників товарів та послуг 2020 в Україні.

   При визначенні лідерів галузі, були враховані такі показники, як ефективність роботи капіталу, коефіцієнт фінансової стійкості, коефіцієнт поточної ліквідності, коефіцієнт автономії, коефіцієнт оборотності балансу, а також підтвердження динамічної складової приросту за останні два роки.

   Висловлюємо подяку нашим партнерам та клієнтам за довіру, за те, що залишаєтеся з нами і щороку допомагаєте ставати нам кращими, обираючи ТОВ “АТІЛОС” як надійного партнера і постачальника.